Schuifwandkasten Epe

Luxe

Luxe schuifdeurkasten

Hoe vaak opent u op een gemiddelde dag een kast? En hoe intensief gaat u dagelijks uw schuifdeurkasten gebruiken? Grote kans dat u heel vaak spullen opbergt achter de schuifdeuren. U wilt daarom een luxe schuifdeurkast, die het nodige comfort biedt. Een kast die bovendien bij uw interieur past. Welkom bij Petersen Speciaalkasten!

Dáárom een luxe kast

Wij maken luxe schuifdeurkasten voor uiteenlopende ruimten in huis. Voor slaapkamers, werkkamers, zolders en bijkeukens. Overal waar spullen opgeborgen moeten worden. De luxe schuifdeurkasten zijn van hoge kwaliteit. Schuif de deuren maar eens open. Verderlicht en volledig geruisloos rollen de panelen opzij. Ze remmen automatisch af en komen onhoorbaar tot stilstand. Daarachter biedt uw luxe schuifdeurkast méér dan alleen veel ruimte. De binnenkast is voorzien van laden, roeden, rekken, manden, houders en andere hulpmiddelen. Zo bewaart u uw spullen overzichtelijk en veilig. De luxe schuifdeurkasten herkent u natuurlijk ook op het oog. De panelen zijn van hoogwaardig materialen. Hout, HPL, glas, spiegelglas, transparant kunststof: alles is mogelijk.

Kom naar de showroom!

Wilt u praktische opbergruimte combineren met een stijlvolle uitstraling? Wilt u jarenlang probleemloos gebruik maken van uw luxe schuifdeurkast? Kom dan langs en bespreek de mogelijkheden van een schuifdeurkast op maat.

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!