Schuifwandkasten Epe

Landelijk

Landelijke schuifdeurkasten

Als u uw interieur hebt ingericht in een landelijke stijl, neemt u niet met elke schuifdeurkast genoegen. In uw interieur heerst de aangename sfeer die hoort bij het landleven. Bij misschien wel een jaren-dertig-woning. U houdt van paneeldeuren, geprofileerde koplatten en mooi schilderwerk.

De ideale schuifdeurkast

Als u extra opbergruimte nodig hebt, is een schuifdeurkast een goede oplossing. Petersen Speciaalkasten maakt landelijke schuifdeurkasten, voor mensen die de lat hoog leggen. Natuurlijk hebben we praktische systemen, met panelen in aluminium kaders. Maar wat dacht u van schuivende, houten paneeldeuren? U zult verrast zijn van het resultaat (kom naar onze showroom!). We kunnen deuren maken zoals u ze wilt hebben. Exact hetzelfde als de binnendeuren in uw woning of gebaseerd op eigen ontwerp. Met bossing en panelen, of met glas-in-lood! Dat zijn werkelijk unieke landelijke schuifdeurkasten, zoals u die zelden tegenkomt.

Stijlvolle oplossing

De deuren schuiven geruisloos open door de rails. Daarachter komt een schat aan bergruimte tevoorschijn. Doet u de deuren weer dicht, dan is uw interieur weer helemaal in stijl. Opgeruimd en sfeervol.

Als u in onze showroom langskomt, kunnen we uw wensen bespreken. U krijgt dan ook een prijsindicatie, zodat u een goede keuze kunt maken. Maar één ding is zeker: een landelijke schuifdeurkast van Petersen Speciaalkasten, is een meerwaarde voor uw woning. Daar gaat u complimenten voor krijgen…

Kom naar onze showroom voor onze landelijke schuifdeurkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!