Schuifwandkasten Epe

Basic

Basic schuifdeurkasten

Het is heel gemakkelijk om in uw woning opbergruimte te creëren. En duur hoeft het ook niet te zijn. Tenminste, zo denken we er bij Petersen Speciaalkasten over. Wij maken namelijk basic schuifdeurkasten. Daarmee tovert u onbenutte vierkante meters om in handige kastruimte. Ideaal voor spullen die u niet dagelijks nodig hebt en liever uit het zicht bewaart.

Goede kwaliteit kast

De basic schuifdeurkasten van Petersen Speciaalkasten staan inmiddels in menige woning. Het zijn schuifdeurkasten met een hoge kwaliteit. De deuren lopen vederlicht door de rails. Al gebruikt u de basic schuifdeurkast intensief, alles blijft functioneren zoals het hoort. Kwestie van solide materialen. U kiest vooral voor een basic oplossing omdat de kast niet op een prominente plaats staat. U wilt gewoon een voordelige schuifdeurkast. U bent daarom bij ons aan het goede adres.

Voordelige schuifdeurkasten

Onze basic schuifdeurkasten zijn opvallend concurrerend geprijsd. Terwijl het inmeten en monteren op locatie altijd bij de prijs is inbegrepen! Dat is ideaal voor u. Al bent u een ervaren doe-het-zelver, basic schuifdeurkasten monteert u niet elke dag. Wij wel. Wij weten precies hoe we de kast exact haaks en waterpast monteren. Dat is niet alleen veel mooier om te zien. Als u de montage aan ons overlaat, krijgt u geen last van klemmende deuren, deuren die vanzelf openschuiven of die niet goed sluiten. Benieuwd naar de prijs? Kom naar de showroom, dan maken we meteen een berekening!

Kom naar onze showroom voor onze basic schuifdeurkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!