Schuifwandkasten Epe

Zolder

Zolder schuifdeurkasten

Als het over opbergruimte gaat, denkt u als eerste aan de zolder. Maar hoeveel ruimte hebt u eigenlijk op zolder? En hoe makkelijk is het voor u om zonder kasten spullen op te bergen? Met alleen een zolder bent u er nog niet. Laat Petersen Speciaalkasten daarom praktische schuifdeurkasten realiseren op uw zolder. Zo ruimt uw spullen netjes op én kunt u ze weer gemakkelijk terugvinden.

Schuifdeurkasten houden het netjes

Is uw zolder een echte rommelzolder? Misschien. Maar de meeste mensen gebruiken de zolderruimte als slaapkamer, wasruimte, studeerkamer of andere leefruimte. Naast deze functie blijft de zolder de aangewezen bergruimte. Al was het maar omdat u hier schuine kanten hebt, die u met een schuifdeurkast van Petersen Speciaalkasten optimaal kunt benutten.

Precies de kast die u nodig hebt

Schuifdeurkasten voor de zolder maken we in alle soorten en maten. De ene keer realiseren we een complete inloopkast, waar de garderobe van het vorige seizoen prima kan hangen. De andere keer maken we zolder schuifdeurkasten van het knieschot. Zo verliest u op zolder nauwelijks ruimte, terwijl u de ruimte onder het lage, schuine dak optimaal benut. Natuurlijk kunnen we ook complete wanden voorzien van schuifdeurkasten. Hierachter kunt u alles kwijt, of u het nu morgen weer nodig hebt of ooit op Marktplaats gaat verkopen… Wilt u een hoge kwaliteit maar geen hoge prijs betalen, dan zijn onze basic schuifdeurkasten een ideale oplossing. Zelfs bij deze schuifdeurkasten zijn het inmeten en monteren bij de scherpe prijs inbegrepen!

Kom naar onze showroom voor onze zolder schuifdeurkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

 

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!