Schuifwandkasten Epe

Werkkamer

Werkkamer schuifdeurkasten

In uw werkkamer hoeft het misschien niet zo netjes te zijn als in uw woonkamer. Daar is het tenslotte een werkkamer voor. Maar juist in deze ruimte hebt u veel spullen die u wilt opbergen. Misschien hebt u veel studieboeken. Misschien is uw werkkamer een atelier waarin u schildersbenodigdheden of andere materialen opbergt. Werkkamer schuifdeurkasten van Petersen Speciaalkasten worden dan ook veel toegepast in werkkamers.

Voordelige kasten voor de werkkamer

Wat u nodig hebt in uw werkkamer, is een praktische schuifdeurkast. Een kast die er netjes uitziet, maar die vooral functioneel is. Met lekker veel opbergruimte! Wij maken daarvoor schuifdeurkasten op maat. Zo groot als u wilt en in elke denkbare hoek. Dat doen we nog eens voordelig ook. We hebben een lijn basic schuifdeurkasten. Dit zijn kasten met een hoge kwaliteit; de deuren lopen verderlicht en het materiaal is bestand tegen intensief gebruik. De prijs zal u echter verrassen. Te meer omdat u aan deze kast niet hoeft te klussen. Wij komen de schuifdeurkasten inmeten én monteren in uw werkkamer.

Op maat gemaakt

In onze showroom zult u al snel zien dat een goede schuifdeurkast van Petersen Speciaalkasten een betere oplossing is dan de meeste zelfbouwkasten. En hebt u speciale wensen? Dan maken wij een speciale kast. Zo kunnen we een werktafel of bureau in de kast integreren of aangepaste schappen of schuifladen maken. Alles is mogelijk.

Kom naar onze showroom voor werkkamer schuifdeurkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!