Schuifwandkasten Epe

Slaapkamer

Slaapkamer schuifdeurkasten

Hebt u te weinig kastruimte in uw slaapkamer? Dan is het een goed idee om een schuifdeurkast te laten plaatsen. U beschikt dan over maximale opbergruimte! En u zult zien hoeveel mogelijkheden u bij Petersen Speciaalkasten hebt qua kleuren, indeling en materialen. Kortom: schuifdeurkasten voor slaapkamers met de gewenste uitstraling en gebruiksgemak.

Schuifdeurkasten op maat

Bij Petersen Speciaalkasten maken we uw slaapkamer schuifdeurkast op maat. Letterlijk op maat: zo groot of klein als u maar wilt. Veel mensen kiezen voor een schuifdeurkast van muur tot muur. Daarmee beschikt u ineens over een zee van ruimte. Kleding, schoenen, bedtextiel, sieraden: alles bergt u netjes op achter de deuren.

Voordelige en luxe kasten

U zult bij uw showroombezoek zien dat wij kasten in verschillende prijsklassen hebben. De kwaliteit is altijd hoog, en inmeten en monteren op locatie zijn altijd bij de prijs inbegrepen. En toch zijn de meeste mensen verrast als ons voorstel zien. Dat rekenen we ook u graag voor! In de showroom bespreken we eerst wat u precies wilt. We hebben namelijk heel voordelige basic slaapkamer schuifdeurkasten, maar ook luxe kasten. We maken als interieurbouwers zelfs schuifdeurkasten voor de slaapkamer met houten paneeldeuren… Laat u daarom eerst inspireren in onze showroom.

Kom naar onze showroom voor onze slaapkamer schuifdeurkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!