Schuifwandkasten Epe

Bijkeuken

Bijkeuken schuifdeurkasten

Een bijkeuken is een ideale ruimte. Hier kunt u alles kwijt wat u liever niet binnen opbergt, maar ook niet buiten of in de schuur wilt laten staan. Wilt u echt maximaal profijt hebben van uw bijkeuken, dan is het verstandig om bijkeuken schuifdeurkasten van Petersen Speciaalkasten te plaatsen. Kasten waarmee u alle spullen overzichtelijk bewaart!

Dankzij schuifdeurkast geen rommelhok

In een bijkeuken kunt u heel gemakkelijk schuifdeurkasten laten maken. Veel mensen kiezen daarvoor omdat een bijkeuken anders al snel een rommelhok wordt. Schoenen slingeren rond, de wasmand met een berg wasgoed staat in het zicht, gereedschap ligt voor het grijpen, konijnenvoer staat op de grond en de autoshampoo is nergens te vinden. Wij maken schappen in uw bijkeuken, of eventueel laden, manden of rekken. Daarvoor komen schuifdeuren die u even gemakkelijk opent als sluit. Zo onttrekt u alle ‘rommel’ aan het zicht en raakt u spullen niet snel kwijt.

Voordelig en handig

U vindt het vermoedelijk vooral belangrijk dat uw schuifdeurkast in de werkkamer handig én voordelig is. Wij maken daarom basic schuifdeurkasten op maat. U kunt ze in onze showroom zien. U krijgt dan maatwerk voor een scherpe prijs, terwijl u niet zelf aan het klussen hoeft. Wij komen de kast inmeten en monteren!

Kom naar onze showroom voor schuifdeurkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!