Meubels op maat

Trendy

Trendy meubels op maat

Bent u uitgekeken op de standaardmeubels? Hebt u genoeg van traditionele meubels en wilt u uw interieur trendy inrichten? Welkom bij Petersen Speciaalkasten. Wij maken niet alleen kasten, maar alle denkbare meubels op maat. Trendy meubels, waarin we moderne stijlen een eigen draai geven. Welke draai dat is, bepaalt u. Vanaf het ontwerp van de trendy meubels op maat laten we ons graag leiden door uw smaak.

Boeiende trends

Trendy meubels zijn in feite meubels die gestoeld zijn op de jongste trends. Toch zijn deze meubels vaak tijdloos, omdat de ideeën waarop ze gebaseerd zijn actueel blijven. Bij trendy meubels op maat denkt u misschien aan bijzondere materiaalcombinaties, opvallende kleuren of een retrostijl. Misschien houdt  u van interieurs in de stijl van de jaren vijftig of zeventig. Misschien wilt u meubels op maat maken waarmee u juist een nieuwe trend zet.

Alles op maat

Wat ons betreft, is alles mogelijk. Vertel ons uw wensen en wij vertalen ze in trendy meubels. Tafels, bureaus, badkamermeubels, slaapkamerkasten, bedombouwen, boekenkasten en ook complete keukens in een trendy stijl. Volledig op maat.

Kom naar onze showroom voor trendy meubels op maat in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!