Meubels op maat

Stoer

Stoere meubels op maat, meer dan alleen ‘Piet Boon-stijl’

Bladert u de woonbladen ook wel eens door, dromend van een stoer interieur? Of hebt u al zo’n interieur maar bent u nog op zoek naar stoere meubels op maat? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een meubelmaker die uw stijl begrijpt. Bij Petersen Speciaalkasten komen uw ideeën tot leven. Wij maken stoere meubels, volledig op maat. Meubels die u misschien de ‘Piet Boon-stijl’ noemt, maar die voor ons vooral stoer en subtiel tegelijk zijn.

Stoere meubels, stoere materialen

Als we stoere meubels op maat maken, kiezen we voor stoere materialen. Dat kan onbehandeld hout zijn; vergrijsd, massief hout met een mooie tekening is stoer. U kunt ook kiezen voor hoogglans, handgeschilderd hout. Voor de combinatie van hout met glas of RVS. Voor meubels op maat met authentieke details of juist zo strak mogelijk. Uw wensen zijn doorslaggevend. Wel vinden wij dat in veel stoere interieurs rust en symmetrie belangrijk zijn. Dat ziet u dan ook terug in onze ontwerpen.

Losse meubels en inbouwmeubels op maat

We vervaardigen losse meubels, zoals kasten en tafels voor woon- en slaapkamer. Maar we maken ook inbouwmeubels, van stoere badkamermeubels tot boekenkasten om de schouw. Alles is mogelijk. Juist daarom is het belangrijk dat we gezamenlijk uw wensen in kaart brengen en beginnen bij het begin. Komt u langs om uw stoere meubels op maat te bespreken?

Kom naar onze showroom voor stoere meubels op maat in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!