Meubels op maat

Modern

Moderne meubels op maat

Houdt u van eigentijdse interieurs en zoekt u een meubelmaker die dat begrijpt? Welkom bij Petersen Speciaalkasten. Wij maken moderne meubels op maat. Maatwerk van ontwerp tot en met afwerking. Staak uw zoektocht naar de ideale kast of de tafel die u in gedachten hebt. De moderne meubels die in uw interieur passen, maken wij op maat voor u. Het resultaat is een interieur dat mooier is dan u verwacht.

Van idee tot interieur

Maatwerk houdt bij ons dan ook meer in dan het leveren van meubels in bepaalde afmetingen. Wij maken het ontwerp namelijk ook op maat voor u. Ons creatieve team heeft al menig modern interieur gerealiseerd. Vertel ons uw wensen en inspiratiebronnen. Deel uw favorieten met ons en droom hardop. Wij vertalen uw ideeën in een krachtig ontwerp voor moderne meubels op maat. Om u daarin snel en goed aan te voelen, komen we graag bij u langs. Zo kunnen we de ruimte inmeten en een optimaal ontwerp maken.

Meubels van moderne materialen

Om moderne meubels op maat te maken, is ambachtelijk vakmanschap nodig. Juíst bij moderne meubels. Wij maken hierbij gebruik van verschillende materialen. Hout vormt vaak de basis, maar ook HPL, glas, beton, RVS en andere materialen passen we toe. We maken ze – en dat is puur vakmanschap – strak en werken ze af tot in detail. Zodat u straks geen naden, randen, kieren en misschien zelfs geen handgrepen ziet.

Kom naar onze showroom voor moderne meubels op maat in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!