Meubels op maat

Landelijk

Landelijke meubels op maat

De mooiste landelijke meubels zijn meubels op maat! Meubels die niet alleen voor uw interieur gemaakt líjken te zijn, maar dat ook echt zijn. Verzamel ideeën, zet uw wensen op een rijtje en kom langs bij Petersen Speciaalkasten. Als interieurbouwer en meubelmaker zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van landelijke meubels op maat. Wat u maar wilt: eethoeken, salontafels, keukens, badkamermeubels, bibliotheekkasten, dressoirs, kamer-en-suite-kasten, etc.

Stoere of nostalgische meubels

Onder de noemer ‘landelijke meubels’ maken wij meubels die de eenvoud van het landleven uitstralen. Meubels die in oude boerderijen en landelijke villa’s passen – en in elk interieur waar u die sfeer wilt creëren. Als we meubels op maat maken, bespreken we alle details vooraf. Welke materialen hebt u in gedachten? Stoer, onbehandeld hout of hout dat nostalgisch ossenbloedrood is geschilderd? Kiest u voor de combinatie met andere materialen, zoals beton en stuukwerk, of wilt u dat wij ons beperken tot ambachtelijke meubelmaterialen? In alle opzichten krijgt u landelijke meubels op maat!

Het begin: een ontwerp op maat

Hoe belangrijk ons vakmanschap in de werkplaats ook is, landelijke meubels worden alleen mooi als het ontwerp goed is. En die uitdaging gaan we graag aan! Al uw wensen vertalen we in een schetsontwerp. Daar voegen we onze eigen ideeën aan toe. Zo ontstaan de mooiste landelijke meubels op maat.

Kom naar onze showroom voor landelijke meubels op maat in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!