Meubels op maat

Woonkamer

Woonkamer meubels op maat

Hoe ziet uw droominterieur eruit? En wat zou u aan uw huidige woonkamer moeten veranderen om dat te bereiken? Ontdek de mogelijkheden van woonkamer meubels op maat! Blijf niet zoeken naar meubels uit standaardcollecties die aan uw eisen voldoen. Als u uw interieur bewust en met gevoel voor stijl inricht, zullen de woonkamer meubels op maat van Petersen Speciaalkasten u aanspreken.

Van droom tot echte meubels op maat

De grote bibliotheek die u al zolang wilt hebben. Het kastje dat precies in de erker past. De stoere servieskast die in de eetkamer wel drie meter hoog mag zijn. Welke meubels staan op uw verlanglijstje? Beter gezegd: welke meubels op maat zouden uw woonkamer compleet maken? Als u uw ideeën met ons deelt, werken wij ze uit in een schetsontwerp. We meten uw woonkamer in, bekijken de ruimte, proeven uw stijl en laten ons zo inspireren. Dat resultaat in meubels op maat die daadwerkelijk uniek zijn en u uit het hart zijn gegrepen.

Meubels in elke stijl

U merkt al snel hoe gemakkelijk het is als u meubels op maat laat maken door Petersen Speciaalkasten. U bent namelijk niet aan standaardmaten of –materialen gebonden. Geef uw woonkamer de meubels die er horen… In onze showroom laten we u graag zien hoeveel er mogelijk is, ook in uw stijl. Landelijk, exclusief, stoer, modern, minimalistisch, klassiek: we maken meubels op maat in elke stijl.

Kom naar onze showroom voor meubels op maat in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!