Meubels op maat

Keuken

Toe aan een keuken op maat?

U kent ze vast, de showrooms vol keukens. Maar op een of andere manier slaagt u niet. U wilt een keuken die helemaal bij uw stijl en uw interieur past. Een unieke keuken, volledig op maat gemaakt voor u. We nodigen u daarom graag uit voor een kennismaking. Bij Petersen Speciaalkasten hebben we al menig keuken op maat gemaakt. Dat is niet te vergelijken met een standaardkeuken die zo goed mogelijk wordt aangepast aan uw wensen. Uw keuken op maat ligt op dit moment bij ons in het magazijn als grote platen hout… Op maat maken betekent bij ons álles op maat maken.

Mooie prijs, hoge kwaliteit

Steeds meer mensen kiezen voor een keuken op maat. En dat is niet verwonderlijk. Wij bewijzen keer op keer dat een maatwerk keuken ook haalbaar is voor een gemiddeld budget. En al is het budget vergelijkbaar, de kwaliteit is beduidend hoger. Zo maken wij keukens op maat van solide, massieve materialen. Niet alleen het front, maar ook de binnenkasten zijn van sterker materiaal.

Keukens inclusief apparatuur

Als u een keuken op maat laat maken in onze werkplaats, biedt dat veel mogelijkheden. Zo kunt u kenmerkende details en stijlkenmerken van uw woning terug laten komen in het ontwerp van uw keuken. Keuken, interieur en woning vormen straks één harmonieus geheel.

Natuurlijk voorzien we uw keuken van hoogwaardige keukenapparatuur. Wij kunnen (stoom)ovens, vaatwassers, koel/vrieskasten, espressomachines, fornuizen, afzuigkappen en andere apparatuur van A-merken leveren.

In onze werkplaats wordt uw keuken vrijwel compleet vervaardigd. Na het demonteren en spuiten/schilderen kunnen we uw keuken daarna in korte tijd plaatsen en op maat afwerken. Een maatwerk keuken van Petersen Speciaalkasten: daar krijgt u jarenlang plezier van!

Kom naar onze showroom voor keukens in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!