Meubels op maat

Badkamer

Badkamer meubels op maat

U richt uw badkamer met zorg in. Dit is de plaats waar u de dag begint en eindigt. De plaats waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Juist daarom wilt u uw badkamer sfeervol inrichten. Maar hoe vindt u het badkamer meubel dat deze ruimte compleet maakt? Het antwoord is eenvoudig: uw ideale badkamer meubel maakt Petersen Speciaalkasten op maat. Wat u ook voor ogen hebt.

Daarom op maat gemaakt

Een badkamermeubel op maat voldoet aan al uw wensen. Tel ze maar op. Om te beginnen hebt u bepaalde afmetingen. U wilt een compact badkamermeubel op maat, of misschien juist een maatwerkkast van formaat. En, heel belangrijk, u ziet een bepaald model voor u. U hebt ideeën over stijl, materiaal, kleur en afwerking. Al deze wensen komen samen in een badkamer meubel op maat van Petersen Speciaalkasten.

Van nostalgisch tot eigentijds

Bij het vervaardigen van de meubels speelt hout een hoofdrol. Vaak. Maar creatief als we zijn, laten we ons niet beperken. Zo maken we prachtige badkamermeubels waarbij we hout combineren met beton, stuukwerk of glas. De ene keer maken we een klassiek badkamermeubel op maat, met fraaie ornamenten en profielen. De andere keer realiseren we een stoer meubel, strak en robuust. En elke keer genieten we samen met tevreden klanten van het eindresultaat…

Kom naar onze showroom voor badkamer meubels op maat in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!