Meubels op maat

Meubels op maat

Als u uw huis stijlvol wilt inrichten, valt het u misschien niet mee om de juiste meubels te vinden. U zoekt meubels in een bepaalde stijl en met de juiste afmetingen. U hebt meubels in gedachten die op maat gemaakt zouden moeten worden. Dat is voor veel mensen een reden om naar Petersen Speciaalkasten te komen. Meubels op maat, daar zijn we goed in!

Als creatieve meubelmakers en interieurbouwers kunnen we werkelijk alles maken wat u in gedachten hebt. Van meubels op maat als salontafels, eethoeken, dressoirs en boekenkasten tot inbouwmeubels op maat als kamer-en-suite-kasten, bibliotheekkasten en badkamermeubels. We maken ze in elke stijl, ambachtelijk vervaardigd en rijk geprofileerd of juist minimalistisch en modern. Meubels op maat zijn bij ons écht meubels op maat. Volledig klantspecifiek!

In zes stappen uw meubels op maat

Om tot de mooiste meubels op maat te komen, gaan we meestal als volgt te werk.

  1. U komt naar onze showroom om de mogelijkheden te verkennen en alvast ideeën uit te wisselen. Het is handig als u een plattegrond en/of foto’s meeneemt van de ruimte waar de meubels op maat moet komen! Wij maken een schetsontwerp en geven u alvast een prijsindicatie.
  2. Wij bezoeken u om de ruimte in te meten en een goed beeld te krijgen van uw interieur.
  3. Het schetsontwerp werken we uit tot een definitief ontwerp. Als u akkoord gaat met dit ontwerp, maken we de productietekeningen.
  4. Vervolgens gaan we aan het werk. In onze werkplaats vervaardigen we de meubels op maat.
  5. We demonteren de meubels op maat en laten deze spuiten in de gewenste kleur.
  6. We komen bij u langs om de meubels te monteren. Hier vindt – bij inbouwmeubels – het laatste maatwerk plaats: we maken de verschillende onderdelen op maat.

Bent u op zoek naar meubels op maat? Benieuwd wat wij als interieurbouwer voor u kunnen doen?

Kom naar onze showroom voor meubels op maat in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

 

Stijlen

Modern

Landelijk

Stoer

Trendy

Ruimte

Woonkamer

Keuken

Badkamer

Maatwerk

Maatwerk