Landelijk

Landelijke inloopkasten

Een landelijke inloopkast – of beter: een inloopkast in landelijke stijl – is een ware luxe. ’s Morgens, ’s avonds, na het douchen, bij het verkleden: u hebt er veel gemak van. U staat voortaan niet meer vóór een kast met kleding, maar erin. Natuurlijk wilt u dat deze ruimte past bij de rest van uw interieur. Daarom maken wij ook landelijke inloopkasten. Dat mag u breed opvatten. De ene keer kiezen we voor eenvoudige planken die de sfeer van lang vervlogen tijden ademen. De andere keer passen we strakke materialen doe in warme natureltinten. Alle landelijke inloopkasten ontwerpen we op maat.

Een inloopkast: ideaal!

Ziet u het al voor u? U wordt ’s morgens wakker in uw sfeervolle slaapkamer. Na het douchen loopt u vanuit uw slaapkamer meteen uw landelijke inloopkast in. De verlichting gaat automatisch aan. Wat gaat u vandaag aantrekken? U kijkt om u heen en al snel vindt u een mooie combinatie. Ideaal, dat overzicht! U neemt de kleding van de hangers en trekt het meteen aan. U zet de verlichting wat feller en checkt uw outfit voor de grote spiegel…

Maatwerk

We maken de inloopkast precies zoals u ‘m wilt hebben. Met of zonder (paneel)deur, met een draaiende of een schuifdeur, met inbouw spotjes, roeden, laden, manden, rekken… Er is zoveel mogelijk, dat we voorstellen om in onze showroom uw wensen te bespreken. Creatief als we zijn, vertalen we dat graag meteen in een schetsontwerp.

Kom naar onze showroom voor inloopkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!