Klassiek

Klassieke inloopkasten uit eigen werkplaats

Een klassiek interieur is een stijlvol interieur. En daarom hoort in uw interieur niet zomaar een inloopkast, maar een klassieke inloopkast. Een kast die dezelfde kwaliteit uitstraalt als uw andere meubels, vervaardigd van mooie materialen en voorzien van ambachtelijke profielen en details. U kunt dat met een gerust hart aan Petersen Speciaalkasten overlaten. Als interieurbouwer vervaardigen wij in onze eigen werkplaats klassieke inloopkasten.

Luxe van nu in een klassieke kast

Al zijn de klassieke inloopkasten qua stijl en afwerking klassiek, de luxe van een inloopkast is honderd procent eigentijds. Bent u er eenmaal aan gewend, dan wilt u niet zonder meer. U loopt, voor uw gevoel, zo uw kledingkast in. Uw complete garderobe hebt u binnen handbereik. U hoeft dankzij uw klassieke inloopkast nooit meer naar plaats te zoeken voor stropdassen, schoenen, riemen, bedtextiel of andere spullen.

Kwaliteit tot in detail

Bij uw showroombezoek laten we u de mogelijkheden zien en maken we een eerste ontwerp. Als we de ruimte hebben ingemeten, werken we dit ontwerp verder uit. We denken daarbij aan alle details van uw klassieke inloopkast. Van plinten en neuten tot handgrepen en inbouwspotjes. Als de kast straks is gemonteerd, zal het resultaat u verrassen. Vanzelfsprekend werken we met solide materialen; van massief hout tot messing grepen. Deuren openen en sluiten geruisloos, laden en rekken schuiven soepel. Alles klopt. En zo hoort dat bij de klassieke inloopkasten van Petersen Speciaalkasten!

Kom naar onze showroom voor inloopkasten in Epe om idee├źn op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!