Slaapkamer

Slaapkamer inloopkasten

Hebt u wel ruimte in uw slaapkamer maar mist u een overzichtelijke garderobe? Dan zou u de slaapkamer inloopkasten van Petersen Speciaalkasten moeten zien, speciaal gemaakt voor de slaapkamer. Deze slaapkamer inloopkasten zijn heel praktisch. Ze geven u een luxe en royaal gevoel, als u ’s morgens in uw badjas de outfit voor de dag bepaalt. U hebt overzicht over uw kleding. Rommel wordt het nooit in uw slaapkamer door riemen, schoenen, broeken of andere kledingstukken. In een handomdraai bergt u alles netjes op.

Kleine en grote inloopkasten

Een inloopkast loopt u letterlijk in. U staat dus tussen de kleding. Heel handig. Toch hebt u niet eens zoveel ruimte nodig voor een inloopkast. Ook als u enkele vierkante meters beschikbaar hebt, kunt u al een inloopkast in uw slaapkamer realiseren. Hebt u voldoende kamers over? Dan kunt u overwegen om een aangrenzende kamer als slaapkamer inloopkast in te richten. Wij brengen hiervoor alle voorzieningen aan, van hangroeden en sokkenmanden tot stropdashouders en broekrekken. Op legborden kunt u stapels kleding, ondergoed, bed- en badtextiel kwijt. Ideaal, zo’n inloopkast!

Stijlvol maatwerk

Natuurlijk is het belangrijk dat de inloopkast bij uw interieur past. Daarom maken wij, na een bezoek aan u, een ontwerp. Een ontwerp dat aansluit bij uw inrichting; zo kunnen we kenmerkende profielen, kleuren, materialen of panelen teruglaten komen in het ontwerp van de inloopkast voor uw slaapkamer. Als u in onze showroom komt, zult u zich verbazen over de mogelijkheden!

Kom naar onze showroom voor inloopkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!