Inbouwkasten

Woonkamer

Hoort u ook bij de mensen die opbergruimte tekort komen in de woonkamer? Wilt u spullen uit het zicht hebben – maar wel binnen handbereik houden? Dan is een woonkamer inbouwkast van Petersen Speciaalkasten een fantastische oplossing. Fantastisch, omdat onze kasten niet alleen de gewenste ruimte bieden, maar ook een echte eyecatcher zijn. Dat is het verschil tussen gewone kasten voor de woonkamer en onze speciaalkasten.

Volledig geïntegreerd

U kiest voor een woonkamer inbouwkast op maat. En dat doet u niet voor niets. U kunt zo enorm veel bergruimte creëren, zonder dat uw woonkamer optisch helemaal vol staat met kasten. Een goede keuze, waarmee u de rust en harmonie in huis bewaart. Wij integreren uw woonkamer inbouwkast in uw interieur. We bouwen ‘m bijvoorbeeld in een ‘dode’ hoek van uw kamer of tussen twee muren. De kast vormt een complete wand, die u gewoon kunt stuken of behangen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een handgeschilderde houten kast met fraaie panelen en profielen. Het is maar welke stijl u aanspreekt.

Een kast-voor-alles

Uw inbouwkast in de woonkamer kan scharnierende deuren hebben en lades, maar ook open zijn. U kunt ervan maken wat u wilt. Een kamer-en-suite-kast, een servieskast, een boekenkast, een administratiekast of – en dat is het meestal – een kast waarin alles past. Deuren dicht en uw woonkamer is weer netjes. Ideaal. Als u uw ruimtebehoefte met ons bespreekt, tekenen wij een kast met een handige indeling én een fraaie afwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Fotoalbum

Kom naar onze showroom voor inbouwkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

 

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!