Inbouwkasten

Slaapkamer

Slaapkamer inbouwkast

U herkent het vast als u in uw slaapkamer rondkijkt. U komt ruimte tekort voor uw kleding. Riemen slingeren al snel rond, schoenen schuift u onder het bed. Het is tijd voor een slaapkamer inbouwkast van Petersen Speciaalkasten. Als interieurbouwer zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van ultieme ruimteoplossingen!

De ideale organizer

We maken inbouwkasten die helemaal opgaan in uw interieur. Heel stijlvol en harmonieus. En ondertussen zijn deze inbouwkasten voor de slaapkamer echte ‘organizers’. Groot of klein. We kunnen een slaapkamer inbouwkast maken voor een hoek in uw slaapkamer die nog onbenut is. Maar waarom geen royale slaapkamer inloopkast waar u uw complete garderobe kwijt kunt, voor dit seizoen én het volgende seizoen? U hebt er niet perse een ruim bemeten landhuis voor nodig. In veel slaapkamers is voldoende ruimte om een inbouwkast te realiseren van muur tot muur. Zo’n kast heeft als voordeel dat deze uw kamer optisch niet klein maakt. Zeker als we de wand afwerken zoals de rest van de kamer, met stukwerk, hout of behang.

Fraaie inbouwkast op maat

U krijgt elke dag plezier van uw inbouwkast in de slaapkamer. U hebt meer overzicht over uw kleding. Kledingstukken blijven bovendien veel netter, accessoires zijn ordelijk opgeborgen, kortom: de inbouwkast brengt rust en orde in uw slaapkamer. En dankzij een creatief ontwerp wordt uw inbouwkast ook een lust voor het oog. Vakwerk van Petersen Speciaalkasten.

Kom naar onze showroom voor inbouwkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!