Inbouwkasten

Keuken

Ruimte in de keuken

Als u érgens in huis veel kastruimte nodig hebt, is het wel in de keuken. Servies, bestek, proviand, keukenmachines, pannen, receptenboeken, broodtrommels: u wilt het binnen handbereik hebben. Een in de keuken inbouwkast is daarom de ideale aanvulling op de ruimte in de keukenkastjes. En nog mooi ook!

Geïntegreerde keuken inbouwkast

Petersen Speciaalkasten realiseert inbouwkasten voor keukens in alle stijlen. In feite ontwerpen en maken we een kastwand die naadloos aansluit bij uw interieur. En bij uw keuken. Zo kunnen we hetzelfde paneel toepassen als van uw keukenfront. De ene keer is de kast helemaal van hout, ambachtelijk  vervaardigd met panelen en profielen. De andere keer is de inbouwkast gestuukt en voorzien van stoere eikenhouten deuren. Bij u wordt de keuken inbouwkast misschien even strak als uw greeploze keuken… Omdat wij als interieurbouwer een eigen werkplaats hebben, kunnen we alles maken wat we samen met u bedenken.

Apparatuur inbouwen?

Een keuken is een echte leefruimte. Daarom is het verstandig als u niet alleen  voor een praktische inbouwkast kiest, maar ook voor een kast die gezien mag worden. Een kast die uw keuken een stijlvolle uitstraling geeft, of die ronduit indrukwekkend is door zijn hoogte van vloer tot plafond. Natuurlijk kunnen we ook apparatuur inbouwen. Altijd al gedroomd van een stoomoven, Amerikaanse koelkast of wijnkoeler? Dit is uw kans; wij bouwen ‘m meteen in. Meer weten over inbouwkasten voor uw keuken?

Kom naar onze showroom voor inbouwkasten in Epe om ideeën op te doen. Welkom!

Bel: 0578-629 855
  • Interesse of reageren?
    Stuur ons een bericht!